fbpx

Voor wie werken wij?

Sanitize is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Met werknemers in onder andere EnschedeHengeloAlmeloOldenzaalGoor, Delden, Wierden, DeventerHaaksbergen, Assen en Groningen zijn er binnen de regio’s Twente en Groningen altijd wel schoonmakers bij u in de buurt te vinden. Wij werken dan ook voornamelijk voor de zakelijke markt in Noord – en Oost Nederland.

Sanitize is gespecialiseerd in het schoonmaken en schoon houden van bedrijfslocaties zoals kantoorpanden en productielocatie, maar is ook in te zetten voor meer specialistisch schoonmaakwerk zoals in de medische sector. Zo hebben wij schoonmakers met de diploma’s en kunde in huis om medische ruimtes schoon te maken.

Werken met Sanitize betekent werken met een betrokken, professionele partij. Wij hebben korte lijnen met ons personeel en u als opdrachtgever. Wij zijn betrokken met onze opdrachtgevers en hebben veel persoonlijk contact met hen. Door met u in gesprek te gaan komen we te weten wat uw wensen zijn en kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met veel plezier uit. Als u uw kantoor laat schoonmaken door Sanitize kunt u waar voor uw geld verwachten in de vorm van schone werkplekken, ramen en vloeren.