Leidinggevende vacatures

Zoek je een baan als leidinggevende binnen de schoonmaakbranche? Als regionaal schoonmaakbedrijf zijn wij ter uitbereiding van ons team opzoek naar leidinggevende schoonmaakexperts! Als regionaal familiebedrijf staan wij dagelijks met ongeveer 80 collega`s klaar voor werkzaamheden bij uiteenlopende opdrachtgevers.  Ben jij opzoek naar een leuke functie in de schoonmaakbranche, wil je graag de verantwoordelijkheid en ben jij de EXPERT op schoonmaakgebied? Dan zijn we opzoek naar jou!

WAT GA JE DOEN

Uiteraard krijg je bij ons een goede inwerkperiode en zorgen we ervoor dat je de klant echt goed leert kennen. Na de inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag en heb je de verantwoording over een aantal eigen locaties en medewerkers waar  schoonmaakwerkzaamheden verricht worden, hou je nauw contact met de klant en ben je de ogen en oren van ons bedrijf. Natuurlijk blijf je in contact met de rayonmanager om de voortgang te bespreken. En heb je een goed idee om de dienstverlening naar onze klant te verbeteren dan horen we dat ook graag. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen en werken wij uitsluitend met A-merk machines en materialen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
Aansturen van schoonmaakmedewerkers
Meewerken indien nodig bij de dagelijkse schoonmaaktaken
Ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden
Het motiveren van een leuk team collega’s
Aanspreekpunt voor de klant
Onderhouden van contact met het rayonmanagement
Zorgen voor orde en netheid bij onze klant
Fungeren als de ogen en oren van ons bedrijf

WIE ZOEKEN WIJ

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid met een faciliterende instelling, representatief en die communicatief vaardig is naar de klant. Bij voorkeur heb je ervaring als leidinggevende in de schoonmaakbranche of heb je zelfs een schoonmaakdiploma op zak. Onze medewerkers staan voor de kwaliteit die we nastreven en blijven altijd klantvriendelijk naar onze klanten.

De belangrijkste punten op een rij:

  • Een LBO / MBO werk- en denkniveau
  • Je kunt mensen goed motiveren
  • Je hebt een dienstverlenende houding, bent zelfstandig en betrouwbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré
  • In het bezit van een rijbewijs en auto
  • Je bent flexibel beschikbaar van maandag t/m vrijdag

WIE ZOEKEN WIJ

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid met een faciliterende instelling, representatief en die communicatief vaardig is naar de klant. Bij voorkeur heb je ervaring  in de schoonmaakbranche of heb je zelfs een schoonmaakdiploma op zak. Onze medewerkers staan voor de kwaliteit die we nastreven en blijven altijd klantvriendelijk naar onze klanten.

De belangrijkste punten op een rij

WAT IS ONS AANBOD

Je komt in dienst bij Sanitize en hebt direct een tijdelijk contract op zak. We werken uitsluitend volgens het cao Schoonmaak met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard bieden we erkende opleidingen, wordt het pensioen geregeld en krijg je bij ons een eindejaarsuitkering.

Verder ontvang je ook:
Een leuke werkplek met enthousiaste collega’s en meer dan prima salaris
Goede begeleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Direct in dienst van een professioneel schoonmaakbedrijf
Kans op een vast dienstverband

Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar:
Je kunt je sollicitatie sturen naar info@sanitize.nl. Voor vragen neem je contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 074-2918708.

Direct solliciteren: