Vacatures schoonmaak

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak en lijkt werken binnen de schoonmaakbranche je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Sanitize en hebben verschillende vacatures open staan, van schoonmaakkracht tot specialistische reiniging, van voorwerker tot commercieel talent. Vind de baan die bij je past! Staat de juiste vacature er niet bij, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. In overleg is veel mogelijk!

Waarom werken bij Sanitize? We kijken samen met jou naar passende werktijden en uren welke aansluiten bij jou privé situatie! Daarnaast verdien je bij ons meer dan bij andere werkgevers binnen de schoonmaakbranche en profiteer je van secundaire arbeidsvoorwaarden welke boven de CAO uitstijgen zoals onze unieke beloningsboom! 

Je kunt ook direct solliciteren door ons te Whatsappen! 

Schoonmaak vacatures : 

  • Schoonmaakmedewerker Nijverdal - 15 a 20 uur per week (avond na 17.00 uur)

In overleg zijn meer / minder uren per week vaak mogelijk. Neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Specialistische reiniging vacatures:

 

Administratieve en leidinggevende vacatures: 

Stuur een open sollicitatie!

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek en komen graag in contact met gemotiveerde mensen voor zowel uitvoerende als staf- en managementfuncties.

Heb je ervaring of wil je dit opdoen binnen de schoonmaakbranche en vind je het leuk om deel uit te maken van een jonge en groeiende organisatie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar:
Je kunt je sollicitatie sturen naar info@sanitize.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer 074-2918708.

Direct solliciteren kan ook door onderstaand formulier in te vullen: