Glazenwasser vacatures in Overijssel

Zoek je een baan als Glazenwasser in de omgeving van Hengelo, Enschede of Almelo? Als regionaal schoonmaakbedrijf zijn wij altijd opzoek naar nieuwe glazenwassers en schoonmaakexperts! Als regionaal familiebedrijf staan wij dagelijks met ongeveer 80 collega`s klaar voor werkzaamheden bij uiteenlopende opdrachtgevers. Regelmatig hebben we een baan als glazenwasser of specialist schoonmaakonderhoud in Hengelo beschikbaar voor glazenwassers en specialisten. Ben jij opzoek naar een leuke functie in de schoonmaakbranche, wil je graag de verantwoordelijkheid en ben jij de EXPERT op schoonmaakgebied? Dan zijn we opzoek naar jou!

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s) openstaan

  • Glazenwasser Fulltime 
  • Medewerker winkelcentra in de ochtenduren van 6.00 uur  tot 08.30 uur van maandag t/m vrijdag in Almelo
  • Medewerker winkelcentra in de ochtenduren van 6.00 uur  tot 08.30 uur van zaterdag tm zondag in Hengelo en Enschede 

WAT GA JE DOEN

Uiteraard krijg je bij ons een goede inwerkperiode en zorgen we ervoor dat je de klant echt goed leert kennen. Na de inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag en heb je de verantwoording over een aantal eigen locaties waar je zelf schoonmaakwerkzaamheden verricht, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkregen werkbonnen van uw leidinggevenden en hou je nauw contact met de klant en ben je de ogen en oren van ons bedrijf. Natuurlijk blijf je in contact met de voorman om de voortgang te bespreken. En heb je een goed idee om de dienstverlening naar onze klant te verbeteren dan horen we dat ook graag. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen en werken wij uitsluitend met A-merk machines en materialen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
- Uitvoeren van glasbewassing  en specialistische schoonmaakwerkzaamheden
- Zorgen voor orde en netheid bij onze klant
- Fungeren als de ogen en oren van ons bedrijf

WIE ZOEKEN WIJ

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid met een faciliterende instelling, representatief en die communicatief vaardig is naar de klant. Heb je ervaring  in de schoonmaakbranche en ben je in het bezit van een rijbewijs en geen angst voor hoogtes. Onze medewerkers staan voor de kwaliteit die we nastreven en blijven altijd klantvriendelijk naar onze klanten.

WAT IS ONS AANBOD

Je komt in dienst bij Sanitize en hebt direct een tijdelijk contract op zak. We werken uitsluitend volgens het cao Schoonmaak met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende betalingen:

  • 13e maand
  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Auto van de zaak
  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Pensioen

Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar:
Je kunt je sollicitatie sturen naar info@sanitize.nl. Voor vragen neem je contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 074-2918708.

Direct solliciteren: