Glazenwasser vacatures in Overijssel

Zoek je een baan als Glazenwasser in de omgeving van Hengelo, Enschede of Almelo? Als regionaal schoonmaakbedrijf zijn wij altijd opzoek naar nieuwe glazenwassers en schoonmaakexperts! Als regionaal familiebedrijf staan wij dagelijks met ongeveer 80 collega`s klaar voor werkzaamheden bij uiteenlopende opdrachtgevers. Regelmatig hebben we een baan als glazenwasser of specialist schoonmaakonderhoud in Hengelo beschikbaar voor glazenwassers en specialisten. Ben jij opzoek naar een leuke functie in de schoonmaakbranche, wil je graag de verantwoordelijkheid en ben jij de EXPERT op schoonmaakgebied? Dan zijn we opzoek naar jou!

WAT GA JE DOEN

Uiteraard krijg je bij ons een goede inwerkperiode en zorgen we ervoor dat je de klant echt goed leert kennen. Na de inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag en heb je de verantwoording over een aantal eigen locaties waar je zelf schoonmaakwerkzaamheden verricht, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkregen werkbonnen van uw leidinggevenden en hou je nauw contact met de klant en ben je de ogen en oren van ons bedrijf. Natuurlijk blijf je in contact met de voorman om de voortgang te bespreken. En heb je een goed idee om de dienstverlening naar onze klant te verbeteren dan horen we dat ook graag. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen en werken wij uitsluitend met A-merk machines en materialen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
Uitvoeren van glasbewassing  en specialistische schoonmaakwerkzaamheden
Zorgen voor orde en netheid bij onze klant
Fungeren als de ogen en oren van ons bedrijf

WIE ZOEKEN WIJ

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid met een faciliterende instelling, representatief en die communicatief vaardig is naar de klant. Heb je ervaring  in de schoonmaakbranche en ben je in het bezit van een rijbewijs en geen angst voor hoogtes. Onze medewerkers staan voor de kwaliteit die we nastreven en blijven altijd klantvriendelijk naar onze klanten.

WAT IS ONS AANBOD

Je komt in dienst bij Sanitize en hebt direct een tijdelijk contract op zak. We werken uitsluitend volgens het cao Schoonmaak met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard bieden we erkende opleidingen, wordt het pensioen geregeld en krijg je bij ons een eindejaarsuitkering.

Verder ontvang je ook:
Een leuke werkplek met enthousiaste collega’s en meer dan prima salaris
Goede begeleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Direct in dienst van een professioneel schoonmaakbedrijf
Kans op een vast dienstverband

Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail naar:
Je kunt je sollicitatie sturen naar info@sanitize.nl. Voor vragen neem je contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 074-2918708.

Direct solliciteren: