Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hengelo?

Sanitize schoonmaakbedrijf Hengelo is actieve facilitair dienstverlener welke samen met onze opdrachtgevers werkt aan een schone en prettige werk en leefomgeving.

Sanitize is in staat u een compleet schoonmaakpakket aan te bieden met schoonmaakprogramma’s welke geheel voor u op maat gesneden zijn en geheel conform de wensen van onze opdrachtgevers. Wij beschikken over specialisten op het gebied van vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud, maar ook hotelschoonmaak, schoonmaak van scholen en kantoren. Kortom wij leveren allerlei soorten schoonmaakwerk. Dit kunnen dagelijkse werkzaamheden zijn maar ook objecten die in een andere frequentie worden gereinigd.

Sanitize is dé schoonmaakexpert in Midden en Noord Oost Nederland. Wij zijn als schoonmaakbedrijf onder andere actief in Enschede, Hengelo, Almelo, Amersfoort en Groningen.Wij leveren een groot aantal schoonmaakdiensten. Van regulier schoonmaakwerk tot glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische (medische) reiniging.

Sanitize schoonmaakbedrijf Hengelo is een onderneming met aandacht voor haar mensen. We bieden onze mensen werk aan waarin ze het best presteren en waarin hun motivatie optimaal tot uitdrukking komt!

Sanitize heeft een eigen vestiging in Hengelo! Bovendien hanteren wij de scherpste prijzen in Hengelo en ver daarbuiten. Wat kunnen wij u bieden?

Schoonmaakdiensten in Hengelo

Sanitize schoonmaakbedrijf is één van de beste schoonmaakbedrijven in Hengelo voor onder andere:

Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Vele klanten in Hengelo gingen u al voor!

Sanitize schoonmaakbedrijf kan al uw dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Vele klanten in Hengelo en omstreken maken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten. De kracht van Sanitize schoonmaakbedrijf schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf. Vanuit daar denken wij mee over alle schoonmaak werkzaamheden op alle niveaus, zodat wij u het beste en meest effectieve resultaat kunnen leveren!

Offerte of schoonmaak tarieven vergelijken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Hengelo.