Onze diensten

Waarom Sanitize?

Opgeleide medewerkers

OSB, SNA Gecertifieerd 

✔  Duurzaam 

Scherpe tarieven

✔  Flexibel  

Direct contact

Sanitize Oost
Oosterveldsingel 19 q2
7558 PJ Hengelo
Tel. 074 291 87 08

Sanitize Noord
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen
Tel. 050 741 0041

Schoonmaakbedrijf Enschede

Sanitize schoonmaakbedrijf Enschede is het regionale schoonmaakbedrijf in jouw regio! We zijn reeds op verschillende locaties opererend in de regio Enschede! Bij ons bent u aan het juiste adres voor het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw locatie, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten. Dagelijks zijn we verantwoordelijk voor de schoonmaak van verschillende objecten in Enschede, dit varieert van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en de schoonmaak van appartementencomplexen.

Wij bieden iedereen een schoonmaakoplossing op maat, waarbij het zowel om reguliere schoonmaakwerkzaamheden als complexe facilitaire oplossingen kan gaan. Daarom bent u bij Sanitize dus niet alleen aan het juiste adres voor het dagelijkse ?schoonmaakonderhoud van uw pand, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten.

Dankzij onze allround dienstverlening heeft u voor verschillende diensten te maken met slechts één leverancier. En dat is wel zo efficiënt toch

Bovendien hanteren wij de scherpste tarieven in de omgeving van Enschede en ver daarbuiten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze schoonmaakdiensten in Enschede

We zijn één van de beste schoonmaakbedrijven in Enschede voor onder andere:

Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Vele klanten in Enschede gingen u al voor!

Inmiddels maken vele klanten in Enschede en omstreken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten.

De kracht van Sanitize schoonmaakbedrijf schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf. Vanuit daar denken wij mee over alle schoonmaak werkzaamheden op alle niveaus, zodat wij u het beste en meest effectieve resultaat kunnen leveren! Kortom Sanitize is er voor u als schoonmaakbedrijf in Enschede!

Offerte of schoonmaak prijzen vergelijken in Enschede? 

U bent opzoek naar een goed schoonmaakbedrijf en vraagt zich af wat zij hiervan de kosten per uur of per vierkante meter? Het inhuren van een schoonmaakbedrijf is altijd goedkoper dan het in eigen beheer uitvoeren van de werkzaamheden.

Vraag gewoon eens bij ons vrijblijvend een schoonmaak offerte of andere dienstverlening aan voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Enschede. We vertellen u daarna graag meer over ons!

    Schoonmaak kantorenSchoonmaak industrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)Schoonmaak winkelGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudBouw schoonmaakOntruiming/Specialistische reiniging
    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

    terug