Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Deventer?

Sanitize schoonmaakbedrijf in Deventer is een actieve facilitair dienstverlener welke samen met onze opdrachtgevers werkt aan een schone en prettige werk en leefomgeving.

Sanitize is in staat u een compleet schoonmaakpakket aan te bieden met schoonmaakprogramma’s welke geheel voor u op maat gesneden zijn en geheel conform uw wensen als opdrachtgever. Wij beschikken over specialisten op het gebied van regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud, maar ook hotelschoonmaak, schoonmaak van scholen. Wij zijn een echt Twents familiebedrijf  met  jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland. Met ons team, maken wij dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Kortom wij leveren allerlei soorten schoonmaakwerk. Dit kunnen dagelijkse werkzaamheden zijn maar ook objecten die in een andere frequentie worden gereinigd.

Sanitize heeft een eigen vestiging in de omgeving van Deventer! Bovendien hanteren wij de scherpste prijzen in Deventer en ver daarbuiten. Wat kunnen wij u bieden?

Betaalbaar schoonmaakbedrijf in Deventer nodig?

Sanitize schoonmaakbedrijf  is één van de beste schoonmaakbedrijven in Deventer voor onder andere:

Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Vele klanten gingen u al voor!

Als schoonmaakbedrijf kunnen we al uw dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Vele klanten in Deventer en omstreken maken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten. De kracht van Sanitize  schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf. Vanuit daar denken wij mee over alle schoonmaak werkzaamheden op alle niveaus, zodat wij u het beste en meest effectieve resultaat kunnen leveren! Kijkt u ook eens op onze Instagram pagina voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Offerte of schoonmaak tarieven vergelijken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Deventer.