fbpx

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Deventer?

Sanitize schoonmaakbedrijf in Deventer is een actieve facilitair dienstverlener welke samen met onze opdrachtgevers werkt aan een schone en prettige werk en leefomgeving. We zijn in staat u een compleet schoonmaakpakket aan te bieden met schoonmaakprogramma’s welke geheel voor u op maat gemaakt zijn en geheel conform uw wensen als opdrachtgever zijn.

De schoonmaakspecialist in Deventer

Sanitize heeft een uitgebreide klantenkring in Deventer. Wij ontzorgen klanten uit onder andere Deventer , Apeldoorn, Enschede, Hengelo, Almelo. Of u nu behoefte heeft aan dagelijkse schoonmaak, maandelijkse glasbewassing of eenmalige hulp door waterschade, Sanitize helpt graag verder. Om die reden zijn wij de vaste schoonmaakorganisatie van onder andere kantoren, bedrijfs- en winkelcentra, scholen, laboratoria, cleanrooms, zorginstellingen en appartementencomplexen. Dankzij ons veelzijdige dienstenportfolio en onze gespecialiseerde werknemers, leveren wij de allerbeste schoonmaak-kwaliteit voor een scherp tarief.

Schoonmaak van de hoogste kwaliteit

Sanitize levert schoonmaakdiensten van uitstekende kwaliteit. Dit roepen wij niet zomaar: wij maken gebruik van Kwaliteitsmeetsystemen, zetten geregistreerde inspecteurs in, zijn NEN4400-1 gecertificeerd en hebben een aanbeveling ontvangen voor betrouwbaarheid van de Stichting Normering Arbeid. Meer informatie over de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten vindt u hier.

Vele klanten gingen u al voor!

Als schoonmaakbedrijf kunnen we al uw dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Vele klanten in Deventer en omstreken maken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten. De kracht van Sanitize schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf. Vanuit daar denken wij mee over alle schoonmaak werkzaamheden op alle niveaus, zodat wij u het beste en meest effectieve resultaat kunnen leveren! Kijkt u ook eens op onze Instagram pagina voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Neem contact op met Sanitize schoonmaakbedrijf te Deventer

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Deventer nodig of tijd voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Deventer? Neem dan contact op met Sanitize Schoonmaakbedrijf. Wij helpen u graag. Ons telefoonnummer is (074) 291 87 08. U kunt ook online een offerte aanvragen of een mail versturen. Ook voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn.