fbpx

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn?

Sanitize Schoonmaakbedrijf Apeldoorn is actieve facilitair dienstverlener welke samen met onze opdrachtgevers werkt aan een schone en prettige werk en leefomgeving.

Sanitize is in staat u een compleet schoonmaakpakket aan te bieden met schoonmaakprogramma’s welke geheel voor u op maat gesneden zijn en geheel conform uw wensen als opdrachtgever. Wij beschikken over specialisten op het gebied van regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud, maar ook hotelschoonmaak, schoonmaak van scholen. Wij zijn een echt Twents familiebedrijf met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland. Met ons team, maken wij dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Kortom wij leveren allerlei soorten schoonmaakwerk. Dit kunnen dagelijkse werkzaamheden zijn maar ook objecten die in een andere frequentie worden gereinigd.

Sanitize schoonmaakbedrijf heeft een eigen vestiging in de omgeving van Apeldoorn! Bovendien hanteren wij de scherpste prijzen in Apeldoorn en ver daarbuiten. Wat kunnen wij u bieden?

Betaalbaar schoonmaakbedrijf

Sanitize schoonmaakbedrijf is één van de beste schoonmaakbedrijven in Apeldoorn voor onder andere:

Regulier schoonmaakonderhoud
Schoonmaken bedrijven
Schoonmaken scholen
Schoonmaken medische praktijken
Vloeronderhoud
Glasbewassing
Industriële reiniging
Evenementen schoonmaak
Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Vele klanten gingen u al voor!

Sanitize al uw dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Vele klanten in Apeldoorn en omstreken maken iedere dag gebruik van onze schoonmaakdiensten. De kracht van Sanitize schoonmaakbedrijf schuilt in het feit dat we werken met één aanspreekpunt binnen ons schoonmaakbedrijf. Vanuit daar denken wij mee over alle schoonmaak werkzaamheden op alle niveaus, zodat wij u het beste en meest effectieve resultaat kunnen leveren! Benieuwd naar ons werk, check onze instagram pagina voor een overzicht met onze werkzaamheden.

Offerte of schoonmaak tarieven vergelijken in Apeldoorn?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Apeldoorn.