Een winkelcentrum, een ruim winkelaanbod, gezelligheid, mooie winkels en scherpe aanbiedingen. Menig ondernemer weet wat er komt kijken bij een goede bedrijfsvoering en het aantrekkelijk maken van de eigen winkel. Een schone omgeving, in- en om het winkelcentrum is daarom van groot belang bij het welslagen van een winkelcentrum. Wij zijn er in gespecialiseerd een winkelcentrum goed schoon te houden, waardoor de consument er met plezier kan winkelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van winkelcentra. We verzorgen daarbij meestal de gehele ruimte buiten de winkels, zoals de (rol)trappen, gangpaden, liften, toiletten en de bestrating.
U kunt ons ook inschakelen voor het schoon houden van het eventuele parkeerterrein en de glasbewassing van de gemeenschappelijke onderdelen. Voor het sanitair kunnen we ook zorg dragen voor zaken als het plaatsen en bijvullen van handdoekjes- en zeepdispensers en het afvoeren van afval (sanitaire-hygiëneservices).
Sanitize kan dit voor u realiseren. Wij zorgen voor de gehele schoonmaak van uw winkelcentrum. Voor schone en nette winkelcentra hoeft u dus niet verder te zoeken. Sanitize is u graag van dienst. Neem hier contact op met onze schoonmaak specialisten.