fbpx

Schoonmaak trappenhuizen

Sanitize is verzorgd naast dagelijkse schoonmaakdiensten ook graag de schoonmaak als het gaat om de trappenhuis en schoonmaak van algemene ruimten in bijvoorbeeld uw appartementencomplex.

Het trappenhuis is de ruimte waar zich de trappen en/of liften bevinden. Ze worden snel stoffig en aangetast door ingelopen of binnenwaaiend vuil. Een trappenhuis word ook vaak gebruikt, waardoor de schoonmaak vaak tekort schiet. Sanitize pakt dit anders aan!

Ons ervaren schoonmaak team zorgt dat uw trappenhuis er altijd netjes en verzorgd uitziet. Wij zijn al jaren een professional als het gaat om de schoonmaak voor particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Wij werken met enthousiaste schoonmakers die wij naar uw wens voor een vaste of periodieke periode kunnen inzetten.

Ontdek de voordelen van onze trappenhuis schoonmaak

Sanitize biedt veel voordelen als het aankomt op de schoonmaak van uw trappenhuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat altijd 24 uur per dag, 7 dagen week bereikbaar is. U heeft altijd contact met een vast aanspreekpunt als het gaat om de trappenhuis schoonmaak, of overige vragen. En mocht één van onze schoonmakers uitvallen, dan staat er altijd ingewerkt schaduwpersoneel paraat.

Meer dan alleen effectieve trappenhuis schoonmaak

Naast onze effectieve trappenhuis schoonmaak staan wij ook bekend om onze betrouwbaarheid. Als wij afspraken met u maken, dan houden wij ons daar aan. U weet altijd waar u bij Sanitize aan toe bent. De trappenhuis schoonmaak dienst is slechts een onderdeel van ons gehele schoonmaak service.

Trappenhuis schoonmaak informatie en mogelijkheden

Misschien wilt u meer informatie over onze trappenhuis schoonmaak en de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op! Stuur een email naar info@sanitize.nl of bel ons op 074- 291 87 08. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u middels ons offerte formulier direct een vrijblijvende offerte aanvragen