Schoonmaak medische praktijken

Sanitize heeft ruime ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen de medische sector.

De betrokkenheid van onze gekwalificeerde mensen is zeer groot. Onze objectleiding speelt hierbij een belangrijke rol, zij vormen de brug tussen uw primaire proces en onze schoonmakers.

Binnen de medische sector leveren wij alle voorkomende schoonmaakdiensten, zoals reiniging en desinfectie van operatiekamers, laboratoria en poliklinieken. Daarnaast verrichten wij ook de schoonmaak van de verpleegkamers en de algemene ruimten. Bij het selecteren, opleiden en begeleiden van de  medewerkers wordt rekening gehouden met de uit te voeren werkzaamheden, want schoonmaken in de gezondheidszorg is wezenlijk anders dan schoonmaken in de reguliere sector.

Naast het leveren van schoonmaakdiensten kunt u ook bij ons terecht voor het inlenen van medewerkers voor de post, de beddencentrale, de spoelkeuken en de receptie. Op deze manier kunnen uw eigen medewerkers zich beter richten op het primaire proces.

Ons gezamenlijke doel? De tevredenheid van uw patiënten, specialisten en medewerkers.

U wilt toch ook dat uw patiënten in een schone en gezonde omgeving verblijven? Sanitize kan dit voor u realiseren. Voor de schoonmaak van uw praktijk of instelling hoeft u dus niet verder te zoeken. Wij zijn u als schoonmaakbedrijf graag van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan.