fbpx

Schoonmaak medische praktijken

Hygiene is van groot belang binnen de medische sector. In een ziekenhuis, medische praktijk of zorgcentra is een goede hygiëne en schone omgeving van cruciaal belang. Uw patienten zijn vaak kwetsbaar als ze uw praktijk of instelling bezoeken, een schone omgeving is voor uw patienten als uw medewerkers zeer belangrijk.

Sanitize schoonmaakbedrijf is vele jaren actief binnen de medische sector. We hebben ons als organisatie gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van medische praktijken, zorgcentra en het schoonmaakonderhoud van poliklinische behandelruimten en operatiekamers.

Binnen de medische sector zijn we echter breder actief. We verzorgen bij verschillende relaties een breed scala aan schoonmaakdiensten, zoals reiniging en desinfectie van operatiekamers, laboratoria en poliklinieken. Daarnaast verrichten wij ook de schoonmaak van de verpleegkamers en de algemene ruimten.

Wij weten dus hoe belangrijk het is om een schone omgeving aan te bieden, zorgen wij graag voor een specialistische reiniging van uw ziekenhuis, praktijk of zorgcentra. Het maakt niet uit of het gaat om een verpleegkamer of een operatiekamer, wij helpen u graag bij het schoonmaken en desinfecteren van uw ruimtes.

Daarnaast maken we gebruik van een uniek concept op het gebied van schoonmaakonderhoud geheel conform het WIP protocol en het ZKN keurmerk. We denken met u mee, zodat er zo min mogelijk risico’s zullen zijn.

Specialistische aanpak in de medische sector

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere en specifieke aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Bij het selecteren, opleiden en begeleiden van de medewerkers wordt rekening gehouden met de uit te voeren werkzaamheden, want schoonmaken in de gezondheidszorg is wezenlijk anders dan schoonmaken in de reguliere sector.

Onze medewerkers leiden we daarnaast op middels vakopleidingen, waarbij we naar de verschillende disciplines kijken om een opleidingstraject op maat te creëren. Door onze medewerkers op te leiden bent u verzekerd van de deskundige inzet van onze medewerkers. Door de inzet van opgeleide medewerkers kunt u de medische schoonmaak en de desinfectie van verschillende ruimten met een gerust hart uitbesteden aan Sanitize schoonmaakbedrijf.

We hebben alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw medische omgeving, zorgcentra of praktijk op specialistische wijze kunnen bedienen op het gebied van schoonmaak.

Naast de investering van opgeleid personeel vinden we kwaliteitscontrole zeer belangrijk. Als organisatie zijn we aangesloten bij Schoonmaken Nederland en in het bezit van verschillende keurmerken om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Wanneer u een samenwerking aangaat met Sanitize, dan kunt u uitgaan van een professionele en specialistische schoonmaak van uw operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken.

Ons gezamenlijke doel? De tevredenheid van uw patiënten, specialisten en medewerkers.

U wilt toch ook dat uw patiënten in een schone en gezonde omgeving verblijven? Sanitize kan dit voor u realiseren. Voor de schoonmaak van uw praktijk of instelling hoeft u dus niet verder te zoeken. Wij zijn u als schoonmaakbedrijf graag van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan.