fbpx
mobile image

Hoe werken we bij Sanitize?

Ons schoonmaakbedrijf zorgt dagelijks bij verschillende organisaties in de regio voor een schone werkomgeving. Onze schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd in het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen. Wij bieden organisaties schoonmaakoplossingen op maat, waarbij het zowel om reguliere schoonmaakwerkzaamheden als complexe facilitaire oplossingen kan gaan. Bij Sanitize bent u niet alleen aan het juiste adres voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten. Dankzij onze allround dienstverlening heeft u voor verschillende diensten te maken met slechts één leverancier.

Voor wie werken wij?

Sanitize is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Met vestigingen in onder andere Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Goor, Delden, Wierden, Deventer, Haaksbergen, Assen en Groningen zijn er binnen de regio’s Twente en Groningen altijd wel schoonmakers bij u in de buurt te vinden. Wij werken voor de zakelijke markt in Noord Oost Nederland. Sanitize is gespecialiseerd in het schoonmaken en schoon houden van bedrijfslocaties zoals kantoorpanden en productielocatie, maar is ook in te zetten voor meer specialistisch schoonmaakwerk zoals in de medische sector. Zo hebben wij schoonmakers met de diploma’s en kunde in huis om medische ruimtes schoon te maken.

Werken met Sanitize betekent werken met een betrokken, professionele partij. Wij hebben korte lijnen met ons personeel en u als opdrachtgever. Wij zijn betrokken met onze opdrachtgevers en hebben veel persoonlijk contact met hen.

Door met u in gesprek te gaan komen we te weten wat uw wensen zijn en kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met veel plezier uit. Als u uw kantoor laat schoonmaken door Sanitize kunt u waar voor uw geld verwachten in de vorm van schone werkplekken, ramen en vloeren.

Bij Sanitize staat onze opdrachtgever centraal. We vinden het belangrijk dat u snel en goed geholpen wordt en u in een prettige, schone werkomgeving kunt functioneren. Als u voor Sanitize kiest bent u verzekerd van goede en snelle service, en goede schoonmakers die op flexibele tijden schoonmaken. Wilt u dit zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. We bespreken graag met u op welke manier Sanitize u van dienst kan zijn.

mobile image

Brochures downloaden

Op basis van je interesses hebben we meerdere folders over ons bedrijf en onze specifieke diensten. Deze kan je downloaden als PDF en opslaan.

Download PDF