Over ons schoonmaakbedrijf

Sanitize is een professionele schoonmaakorganisatie met als werkgebied Oost Nederland.

Wij behoren tot de betere schoonmaakbedrijven in deze regio's door onze unieke services en betrokkenheid. Sanitize is een jonge organisatie opgericht door ondernemers met meer dan twintig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Wij hebben alle middelen in huis om aan uw wensen tegemoet te komen, waarbij kwaliteit, veiligheid, snelheid en doeltreffendheid de uitgangspunten vormen.

Hoe werken we bij Sanitize?

Ons schoonmaakbedrijf zorgt dagelijks bij verschillende organisaties in de regio voor een schone werkomgeving. Onze schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd in het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen. Wij bieden organisaties schoonmaakoplossingen op maat, waarbij het zowel om reguliere schoonmaakwerkzaamheden als complexe facilitaire oplossingen kan gaan. Bij Sanitize bent u niet alleen aan het juiste adres voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten. Dankzij onze allround dienstverlening heeft u voor verschillende diensten te maken met slechts één leverancier.

Kies ook voor Sanitize

Bij Sanitize staat onze opdrachtgever centraal. We vinden het belangrijk dat u snel en goed geholpen wordt en u in een prettige, schone werkomgeving kunt functioneren. Als u voor Sanitize kiest bent u verzekerd van goede en snelle service, en goede schoonmakers die op flexibele tijden schoonmaken. Wilt u dit zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. We bespreken graag met u op welke manier Sanitize u van dienst kan zijn.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Met het ondertekenen van deze code, neemt Sanitize Schoonmaakbedrijf zijn verantwoordelijkheid. Uiteraard leveren wij óók in de toekomst graag kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs. Wat ons betreft mag dat echter nóóit ten koste gaan van onze medewerkers. Dat vonden wij in het verleden en dat vinden wij ook in de toekomst. Daar mag u ons aan houden.

Download hier onze verklaring

Direct contact

Sanitize, Hengelo
T. 074 291 87 08