Specialistische reiniging voor medische ruimtes

Heeft u een medische praktijk en wilt u uw behandelruimtes laten reinigen en desinfecteren? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over de diploma's en certificaten om specialistische reiniging en desinfectie te kunnen uitvoeren. Sanitize levert alle voorkomende schoonmaakdiensten, zoals reiniging en desinfectie van operatiekamers, laboratoria en poliklinieken. Daarnaast verrichten wij ook de schoonmaak van de verpleegkamers en de algemene ruimten. Bij het selecteren, opleiden en begeleiden van de medewerkers wordt rekening gehouden met de uit te voeren werkzaamheden, want schoonmaken in de gezondheidszorg is wezenlijk anders dan schoonmaken in de reguliere sector.

Sanitize verzorgt onder andere specialistische reiniging bij:

  • Medische praktijken
  • Behandelruimtes
  • Operatiekamers
  • Laboratoria
  • Poliklinieken
  • Verpleegkamers

 

Begeleiding door projectleiding

Onze schoonmakers worden geleid door zogenaamde projectleiders, die direct contact hebben met u als opdrachtgever en de schoonmakers instrueren voordat zij aan een opdracht beginnen. Vooral bij specialistische reiniging speelt de voorbereiding een belangrijke rol. Onze projectleiders zorgen ervoor dat de schoonmakers gelijk aan de slag kunnen. Ons gezamenlijke doel? De tevredenheid van uw patiënten, specialisten en medewerkers.

 

Specialistische reiniging en desinfectie op maat

Schoomaken is maatwerk. Geen enkel gebouw is hetzelfde, en voor iedere klus gelden andere eisen en instructies. Wij bieden u graag een schoonmaakoplossing op maat. Geef in het offerteformulier aan wat uw wensen zijn, en wij komen binnen 24 uur bij u terug met een op maat gemaakte offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Hieronder kunt u direct een offerte aanvragen:

    KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)

    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag