Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. Wij zijn een echt Twents familiebedrijf  met  jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland. Met ruim 80 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Ons schoonmaakwerk doen wij geheel naar uw wens. U bepaalt wat wij schoonmaken en wanneer. Overdag, na sluitingstijd of in het weekend: alles is mogelijk. We zijn u graag van dienst met Dagelijks schoonmaakonderhoud of juist een grondige eenmalige schoonmaakbeurt waarbij uw werkplek van top tot teen wordt schoongemaakt. plafonds, vloeren, radiatoren, toiletten of de kantine: wij gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg.

 

Kwaliteit voor een goede prijs

Schoonmaakwerk is vakwerk. Daarom werkt Sanitize uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Bij ons werken enthousiaste schoonmakers die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke werkprogramma's en instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen.

 

Duurzaam schoonmaakonderhoud

De producten waarmee onze schoonmakers werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u in een gezonde en schone omgeving kunt werken. Ook met het oog op de toekomst, vandaar dat wij graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu en een gezondere leefwereld voor toekomstige generaties. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die weinig tot geen schade toebrengen aan het milieu.

Dus heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? Voor de schoonmaak van uw kantoor of het schoonmaken van uw complete bedrijf hoeft u dus niet verder te zoeken. Sanitize is u graag van dienst.

 

Offerte aanvragen:

    KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)
    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag