Opleveringsschoonmaak

Uw nieuwe pand wordt opgeleverd? Sanitize maakt het graag op een professionele wijze voor u schoon, zodat u straks een frisse start heeft. Of het nu een nieuw pand is of een pand dat na een grondige renovatie een nieuw leven heeft gekregen: na een opleveringsschoonmaak door Sanitize is uw nieuwe (werk)omgeving klaar om in gebruik te nemen!

Onze opleveringsschoonmaak geeft u een frisse start
Een verbouwing of renovatie brengt veel viezigheid met zich mee. Er blijft bouwvuil achter of het boren van gaten heeft een cementsluier achtergelaten. De schoonmakers van Sanitize hebben de kennis en de middelen om uw pand vakkundig schoon te maken waardoor hier geen spoortje meer van achterblijft. Ook met verf- en kitresten weten wij raad. Zo kunt u zich bezig houden met de inrichting van uw nieuwe pand en maken wij er samen een schone, prettige werkplek van.

Vraag een offerte aan
We maken u graag een offerte voor een opleveringsschoonmaak. Ook na een grondige opleveringsschoonmaak houden wij uw pand graag schoon, bijvoorbeeld in de vorm van schoonmaakonderhoud. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.