Opleveringsschoonmaak uitbesteden

Uw nieuwe pand wordt opgeleverd? Sanitize maakt het graag op een professionele wijze voor u schoon, zodat u straks een frisse start heeft. Of het nu een nieuw pand is of een pand dat na een grondige renovatie een nieuw leven heeft gekregen: na een opleveringsschoonmaak door Sanitize is uw nieuwe (werk)omgeving klaar om in gebruik te nemen!

 

Onze opleveringsschoonmaak geeft u een frisse start

Een verbouwing of renovatie brengt veel viezigheid met zich mee. Er blijft bouwvuil achter of het boren van gaten heeft een cementsluier achtergelaten. De schoonmakers van Sanitize hebben de kennis en de middelen om uw pand vakkundig schoon te maken waardoor hier geen spoortje meer van achterblijft. Ook met verf- en kitresten weten wij raad. Zo kunt u zich bezig houden met de inrichting van uw nieuwe pand en maken wij er samen een schone, prettige werkplek van.

Sanitize is onder andere gespecialiseerd in de volgende soorten opleveringsschoonmaak:

 • Vloeren bezemschoon opleveren
 • Vloerbedekking stofzuigen
 • Cementsluier verwijderen
 • Stickers verwijderen
 • Verf- en kitresten verwijderen
 • Stofverwijdering

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Een nieuw opgeleverd winkelpand wordt grondig gereinigd.

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak is één van de schoonmaakwerkzaamheden waarin wij uitblinken! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten opleveringsschoonmaak. Bouwterreinen hebben vaak een andere behandeling nodig dan normale ruimten en brengen risico’s met zich mee. Bouwschoonmaak doen wij voornamelijk in de bouw maar ook regelmatig bij particulieren. Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat uw bouwterrein opruimt? Schakel dan schoonmaakbedrijf Sanitize in!

Bouwterreinen brengen andere omstandigheden met zich mee dan de ruimten waarin wij normaal schoonmaken. Geen bestrating, bouwstof en bouwafval maken een bouwterrein tot een moeilijke plek om schoon te maken. Toch is het schoonmaken van bij voorbeeld een bouwkeet of een pand na bouwoplevering van groot belang voor de aannemer. Onderdelen die wij bij een opleveringsschoonmaak schoonmaken zijn:

 • De uitvoerderskeet
 • De schaftkeet
 • De sanitairkeet

Wanneer uw pand om welke reden dan ook wordt verbouwd waardoor u zich tijdelijk in mobiele units moet vestigen, kunnen wij ook hiervoor uw schoonmaakonderhoud voor de duur van de bouw uitvoeren.

 

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan

We maken u graag een offerte voor een opleveringsschoonmaak. Ook na een grondige opleveringsschoonmaak houden wij uw pand graag schoon, bijvoorbeeld in de vorm van schoonmaakonderhoud. Afhankelijk van uw aanvraag en wensen, komen wij samen tot een geschikt kostenplaatje. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier:

  KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)

  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag