Ontruiming van woningen en bedrijfspanden

Sanitize is specialist in het efficiënt ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden.

U heeft een woning of bedrijfspand te ontruimen, wat nu? Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent om een woning of bedrijfspand te ontruimen.

 

Ontruiming bedrijfspanden

Door omstandigheden komt het steeds vaker voor dat bedrijven en woningen te maken krijgen met de noodzaak om het te ontruimen. Ontruiming staat op gespannen voet met de dagelijkse, belangrijkere werkzaamheden. Om te voorkomen dat de kernactiviteit van u niet in gevaar komt door het ontruimen van uw pand is het soms wenselijk de ontruiming uit te besteden.

Sanitize Ontruiming Service biedt in deze gevallen uitkomst!

 

Ontruiming woningen

Moet u een kamer leegmaken in een zorgcentrum of bejaardenhuis? Dit moet vaak snel gebeuren, meestal binnen een week na het overlijden van de bewoner. Ook hierin nemen wij uw zorgen direct en voordelig uit handen.

Een woningontruiming, het leeg maken van een huur of koop woning bijvoorbeeld na een overlijden, bij het vertrek van een huurder of na een uitzetting regelt u eenvoudig, voordelig en snel met Sanitize.

Wij zorgen ervoor dat er indien gewenst binnen 24 uur een team met ontruimingsspecialisten paraat staat voor een adequate en snelle service.

Kortom: u kunt bij ons terecht voor elk denkbaar project. Van het ontruimen van een kelder tot aan een ontruiming van een grote fabriek.  Wij staan 24 uur per dag voor u paraat en zullen u voorafgaan uitvoering informeren over de verschillende mogelijkheden en te ondernemen acties.

Meer informatie of een afspraak maken?

 

Direct een offerte aanvragen:

    KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)

    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag