Glasbewassing

Als professioneel schoonmaak en glasbewassingsbedrijf in de regio Twente hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met het schoonmaakonderhoud van ramen en gevels bij diverse objecten in de regio Twente, zowel laagbouw als hoogbouw. Ieder gebouw is weer anders en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Wij bieden altijd een maatwerkoplossing!

Een medewerker van Sanitize bevindt zich op een ladder om een raam te wassen.

Vakgeschoolde glazenwassers

Onze medewerkers zijn vakgeschoold en beschikken over jarenlange ervaring binnen de schoonmaak en glazenwasserij. Daarnaast hebben wij specialisten in dienst welke beschikken over alle certificaten als het gaat om de bediening van hoogwerkers en gevel onderhoudsinstallaties

Kortom; wij zorgen voor een glashelder resultaat!

Om het beste resultaat te bieden voeren we de glasbewassing tot circa 10 meter op de traditionele wijze uit, waarbij we bij ramen wassen gebruik maken van een ladder. Objecten met een raamhoogte van 10 meter of meer kunnen traditioneel gewassen worden door gebruik te maken van een hoogwerker.  Natuurlijk is er ook een alternatief voorhanden waardoor het wassen van ramen boven de 10 meter veilig en bovendien goedkoper uitgevoerd kan worden.

De ramen van een school worden gewassen door een medewerker van Sanitize.

Telescopische glasbewassing

Eerst worden de ramen goed geborsteld, zodat vieze aanslag, vuil en zand loskomt. Na het borstelen worden de ramen nagespoeld, al het vuil spoelt netjes weg. Voor het naspoelen gebruiken wij gedemineraliseerd water. Dit is gezuiverd water, ontdaan van alle mineralen, zouten en verontreinigingen. Dit zorgt voor een streeploos resultaat.

Voordelen van telescopische glasbewassing

  • Inzetbaar tot 15 meter
  • Streeploos resultaat
  • Milieuvriendelijk
  • Ook inzetbaar om moeilijk te bereiken glas te wassen
  • Multifunctioneel door inzetbaarheid voor het reinigen van gevel en damwanden beplating
  • Geen dure hoogwerkers meer nodig

Vraag direct een offerte aan

    KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)

    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag