De perfecte partner voor uw schoonmaakdiensten

Een goede en schone uitstraling van uw pand is belangrijk voor de manier waarop uw organisatie zich aan medewerkers en bezoekers presenteert. Natuurlijk wilt u dat uw pand een afspiegeling is van het werk dat u aflevert: goed en efficiënt. Hygiëne en een schone werkomgeving zijn daarbij doorslaggevend. Geef daarom het schoonmaakonderhoud in vertrouwde handen.

 

Onze specialisaties

Sommige materialen vragen om extra aandacht of speciale zorg. Denk daarbij aan vloeren of gevels. Sanitize schoonmaakbedrijf beschikt over de juiste kennis, producten en machines. Bovenal beschikken we over de juiste mensen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u dus met een gerust hart overlaten aan de schoonmaakexperts van Sanitize Schoonmaakbedrijf.

Een overzicht van onze expertises:

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Sanitize heeft alle professionele middelen en vakkundige medewerkers in huis voor een optimaal schoon eindresultaat en is OSB, NEN4400 en VCA-gecertificeerd. Daarnaast is Sanitize schoonmaak aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).

 

De perfecte keuze voor zakelijke schoonmaak

Wij zijn een Twents familiebedrijf  met  jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland. Met ruim 80 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Wij van Sanitize houden van een heldere aanpak. Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij onze schoonmaakexperts de kwaliteit en continuïteit waarborgen.

 

Vraag direct een offerte aan

    KantorenIndustrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)WinkelTrappenhuisGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudOpleveringsschoonmaakSpecialistische / medische reinigingOverig (graag vermelden bij Opmerkingen)

    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag