Schoonmaakonderhoud

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. We reinigen uw kantoorlocatie of woning maar ook winkelcentraindustriële werkomgevingen en scholen of de schoonmaak van de algemene ruimten zoals bijvoorbeeld een trappenhuis.

Ons schoonmaakwerk doen wij geheel naar wens. U bepaalt wat wij schoonmaken. Wekelijks schoonmaakonderhoud of juist een grondige schoonmaakbeurt waarbij uw werkplek van top tot teen wordt schoongemaakt. plafonds, vloeren, radiatoren, toiletten of de kantine: wij gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg.

Kwaliteit voor een goede prijs
Schoonmaakwerk is vakwerk. Daarom werkt Sanitize uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Bij ons werken enthousiaste schoonmakers die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke werkprogramma's en instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen.

Duurzaam schoonmaakonderhoud
De producten waarmee onze schoonmakers werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u in een gezonde en schone omgeving kunt werken. Ook met het oog op de toekomst, vandaar dat wij graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu en een gezondere leefwereld voor toekomstige generaties. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die weinig tot geen schade toebrengen aan het milieu.

Voor de schoonmaak van uw kantoor of het schoonmaken van uw complete bedrijf hoeft u dus niet verder te zoeken. Sanitize.nl is u graag van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan.