fbpx

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een offerte of wilt u meer informatie ontvangen?
Als u onderstaande formulier volledig invult ontvangt u een reactie binnen 24 uur.

  mobile image

  Over ons

  Sanitize schoonmaakbedrijf is een Twents familiebedrijf.
  Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland. Met ruim 80 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen.

  Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke werkprogramma’s en instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen!

  Diensten Bel ons

  Wat zijn de kosten van een schoonmaakbedrijf?

  Het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Veelal is het laten schoonmaken van uw locatie door een schoonmaakbedrijf zelfs voordeliger dan het in eigen beheer uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het tarief hangt af van de schoonmaakfrequentie, het aantal vierkante meters en het aantal werkplekken. Sanitize hanteert één van de scherpste tarieven per uur en object en maakt graag een gratis offerte voor u op maat.

  Middels bovenstaande formulier vragen wij u om informatie omtrent u zelf en door uw gewenste dienstverlening in te vullen. Sanitize kan u van dienst zijn bij het schoonmaken van kantoren tot aan specialistische reiniging zoals industriële reiniging en graffiti verwijderen.

  Bij het invullen van het formulier vragen we u ook om het gewenste aantal uren en de bijbehorende frequentie. Heeft u nog extra opmerkingen? Vul deze dan in bij het vakje voor de toelichting. Een gratis schoonmaak offerte aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk!

  Onze organisatie en experts zijn u graag van dienst en kunnen veel voor u betekenen. Meer informatie lezen omtrent onze diensten?