Wilt u graag een schoonmaak offerte ontvangen?

U bent op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf! Schoonmaakwerk is vakwerk.

Daarom werkt Sanitize schoonmaakbedrijf uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Bij ons werken enthousiaste schoonmakers die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen.

Bent u op zoek naar een offerte van een schoonmaakbedrijf? Of wilt u meer informatie ontvangen omtrent de kosten van een schoonmaakbedrijf? Zoek niet verder! Sanitize schoonmaakbedrijf is een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakwerk professioneel en efficiënt uitvoert.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte.

  Schoonmaak kantorenSchoonmaak industrieel (fabriek, werkplaats, magazijn, etc.)Schoonmaak winkelGlasbewassingGevelreinigingVloeronderhoudBouw schoonmaakOntruiming/Specialistische reiniging

  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  terug

  Over ons:

  Sanitize schoonmaakbedrijf is een Twents familiebedrijf. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met vestigingen in Oost en Noord Nederland.  Met ruim 80 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen.

  Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke werkprogramma’s en instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen!

  Wat zijn de kosten van een schoonmaakbedrijf?

  Het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn.

  Veelal is het laten schoonmaken van uw locatie door een schoonmaakbedrijf zelfs voordeliger dan het in eigen beheer uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het tarief hangt af van de schoonmaakfrequentie, het aantal vierkante meters en het aantal werkplekken.

  Sanitize hanteert  één van de scherpste tarieven per uur en object en maakt graag een gratis offerte voor u op maat.

  Gratis schoonmaak offerte aanvragen

  Middels onderstaand formulier vragen wij u om informatie omtrent u zelf en door uw gewenste dienstverlening in te vullen. Sanitize kan u van dienst zijn bij het schoonmaken van kantoren tot aan specialistische reiniging zoals industriële reiniging en graffiti verwijderen.

  Onze organisatie en experts zijn u graag van dienst en kunnen veel voor u betekenen. Voor meer informatie omtrent onze diensten, neem een kijkje naar onze schoonmaakdiensten.

  Bij het invullen van het formulier vragen we u ook om het gewenste aantal uren en de bijbehorende frequentie. Heeft u nog extra opmerkingen? Vul deze dan in bij het vakje voor de toelichting. Een gratis schoonmaak offerte aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk!

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsvergelijking met uw huidige schoonmaakbedrijf in Offerte.