fbpx

Kwaliteit

Schoonmaak kwaliteit? Meten is weten!

Schoonmaak kwaliteit staat bij Sanitize hoog in het vaandel. We werken niet alleen snel en tegen een voordelig tarief, maar ook -of juist- nauwkeurig en goed. Kwaliteit, betrokkenheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van ons schoonmaakbedrijf. Kernwaarden die onze klanten dagelijks ervaren en bevestigd zien.

Schoonmaken is een vak apart en vraagt om modern en gedreven ondernemerschap, met de klant als onbetwist uitgangspunt. De betrokken en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers van Sanitize lopen nét iets harder om te zorgen dat uw bedrijfspand, showroom, werkplek of kantoor brandschoon is. Met Sanitize kiest u voor een doordachte aanpak die u een optimaal schoonmaakproces garandeert.

Sanitize neemt de schoonmaak kwaliteit als uitgangspunt. Daarom maken wij gebruik van Kwaliteitsmeetsystemen. In ons kwaliteitssysteem staat de tevredenheid van onze opdrachtgevers centraal. Want wij zijn partner van onze opdrachtgevers, in plaats van leverancier. Sanitize zet opgeleide en geregistreerde inspecteurs in. Dezen werken volgens VSR-richtlijnen. De VSR (Vereniging Schoonmaak Research) is een onafhankelijke organisatie.

Aan de hand van de volgende systemen kan de kwaliteit van het schoonmaakwerk in kaart worden gebracht.

  • Dagelijks Controle Systeem (DKS)
  • Kwaliteit Meet Systeem
  • Kwaliteits Beleving Systeem
  • Belevingsronde
mobile image

Keurmerken voor schoonmaak kwaliteit

Omdat ‘vuil’ en ‘schoon’ subjectieve begrippen zijn, waaraan in verschillende situaties verschillende betekenissen worden toegekend, is er behoefte aan een algemeen aanvaardbaar kwaliteitsmeetsysteem. VSR
heeft dit samen met TNO ontwikkeld. Sanitize voldoet aan dit onafhankelijke keurmerk en kan zich daarmee een schoonmaakbedrijf noemen dat aan alle gestelde eisen voor goede schoonmaakdienstverlening voldoet.

Daarnaast heeft Sanitize een NEN4400-1 certificering en een aanbeveling voor betrouwbaarheid van de Stichting Normering Arbeid. We zorgen dus niet alleen goed voor uw kantoorpand, maar ook voor ons eigen personeel.

 

                    

 

Een betrokken en eerlijke organisatie

Sanitize zorgt goed voor haar medewerkers.We vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier bij ons werken en zich ontwikkelen in hun vakgebied. Onze schoonmakers werken op een professionele manier samen met klanten en collega’s en zijn zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheid. Ook betrokkenheid met de klant vinden wij erg belangrijk. Daarom heeft elke opdrachtgever een eigen projectleider. Hij of zij fungeert als spin in het web en is het vaste aanspreekpunt bij Sanitize. De projectleider zorgt dat de productielijnen, fabriekshallen en kantoren aan de met u afgesproken schoonmaaknorm voldoen. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte is de projectleider dagelijks of wekelijks aanwezig om een vinger aan de pols te houden. Tevens is hij of zij is als denktank op de achtergrond aanwezig om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Door onze overzichtelijke werkprogramma’s en offertes weet u wat u van ons kunt verwachten. Onze betrokken en eerlijkheid zijn de basis voor een langdurige relatie.