Industriële Schoonmaak

Bij alle industriële activiteiten is vuil een vijand die van grote invloed kan zijn op uw productieproces. Machines kunnen defect raken of minder goed werken als er sprake is van structurele vuilopbouw. Tevens is vuil op draaiende delen van productiemachines van grote invloed op het slijtage gedrag van de desbetreffende machines.

Sanitize schoonmaakexperts is ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Sanitize schoonmaakexperts combineert de kracht van een lokaal ondernemerschap en sterke backoffice met specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. Zo zetten we dagelijks haar expertise in bij toonaangevende opdrachtgevers.

Door onze jaren lange ervaring in deze tak van de schoonmaakbranche zijn wij instaat om de meeste uiteenlopende dingen voor u uit te voeren van het schoonmaken van constructiebalken tot aan het doorspoelen van airco blokken en het demonteren van productieapparatuur die na reiniging uiteraard ook weer gemonteerd worden.

Adequate en regelmatige reiniging van uw productieomgeving verkleint de kans op storingen en eventuele besmetting van vuil op het product. Wij helpen u graag bij het creëren van een bij u passend plan om u productieruimte met de daarbij behorende machines te reinigen. Uiteraard zullen wij de werkzaamheden in overleg met u plannen waardoor er zo weinig mogelijk productie verstoring plaats zal vinden of een eventuele productiestop verkomen kan worden.