Huishoudelijke hulp nodig?

Via onze dochteronderneming Anshelpt verlenen wij thuiszorg. Thuiszorg kan u helpen bij uw huishouden. Als u een dagje ouder wordt en slecht ter been bent, als u zelf chronisch ziek bent of te maken heeft met een lichamelijke beperking kan Sanitize Thuiszorg de huishoudelijke taken kortere of langere tijd van u overnemen. Het kan zijn dat u het huishouden tijdelijk of blijvend niet meer zelf kunt doen. Sanitize biedt u dan hulp bij het huishouden. De huishoudelijke hulp helpt bijvoorbeeld met opruimen, koken, schoonmaken, wassen, strijken, opvang en verzorging van de kinderen. Ook wanneer u uw mantelzorger (tijdelijk) wilt ontzien, kunt u onze hulp inschakelen.

Onder huishoudelijk werk verstaan wij:

  • het schoonhouden van het huis
  • het wassen van kleding en linnengoed
  • hulp bij boodschappen doen

anshelpt

Vaste en opgeleide medewerkers
Ons streven is om te werken met een vast team van opgeleide medewerkers.  Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheden, maar ook plezier in het werk en voldoende aandacht en communicatie zijn topprioriteit. Zomaar een paar belangrijke zaken die het ons helpen goed vakwerk af te leveren. Zodat u tevreden kan zijn over de schone omgeving en u geen omkijken hebt naar de dienstverlening.

Financiering
Hulp bij het huishouden valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) die uitgevoerd wordt door uw gemeente. U kunt in alle  gemeenten van ons werkgebied hulp bij het huishouden inkopen op basis van uw Persoonsgebonden Budget (PGB) of op particuliere basis.

Boek online uw huishoudelijke hulp!

Klik hier om een hulp te boeken