fbpx

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. Wij zijn een echt Twents familiebedrijf met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 2011 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf gevestigd in Hengelo, Overijssel. Met ruim 80 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks verschillende locaties schoon. De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelcentra tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor ieder object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn.

Ons schoonmaakwerk doen wij geheel naar uw wens. U bepaalt wat wij schoonmaken en wanneer. Overdag, na sluitingstijd of in het weekend: alles is mogelijk. We zijn u graag van dienst met Dagelijks schoonmaakonderhoud of juist een grondige eenmalige schoonmaakbeurt waarbij uw werkplek van top tot teen wordt schoongemaakt. plafonds, vloeren, radiatoren, toiletten of de kantine: wij gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg.

mobile image

Uw schoonmaakpartner in Overijssel en omstreken

Sanitize is uw zakelijke schoonmaakpartner in Overijssel en Gelderland. Wij zijn gevestigd in Hengelo en voornamelijk actief in Hengelo, Enschede, Almelo en Apeldoorn. Natuurlijk staan wij open voor elke aanvraag, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan graag naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen. Ons schoonmaakbedrijf biedt professionele en efficiënte schoonmaakdiensten aan voor zakelijke klanten. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elke ruimte schoon, opgeruimd en hygiënisch is.

Wij bieden flexibele schoonmaakschema’s aan, waaronder dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse diensten. Onze diensten omvatten naar regulier schoonmaakonderhoud ook speciale schoonmaakprojecten, zoals eindschoonmaak na verbouwing of renovaties. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat

mobile image

Kwaliteit voor een goede prijs

Schoonmaakwerk is vakwerk. Daarom werkt Sanitize uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Bij ons werken enthousiaste schoonmakers die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke werkprogramma’s en instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen.

Offerte

Duurzaam schoonmaakonderhoud

De producten waarmee onze schoonmakers werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u in een gezonde en schone omgeving kunt werken. Ook met het oog op de toekomst, vandaar dat wij graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu en een gezondere leefwereld voor toekomstige generaties. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die weinig tot geen schade toebrengen aan het milieu.

Dus heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? Voor de schoonmaak van uw kantoor of het schoonmaken van uw complete bedrijf hoeft u dus niet verder te zoeken. Sanitize is u graag van dienst.