fbpx

Gevelreiniging

Op zoek naar een professionele gevelreiniger in Twente?

Sanitize is gespecialiseerd in professionele gevelreiniging in Twente en omgeving. Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden. Voor grotere projecten van meer dan 500m2 bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij reinigen uw gevel op een milieu vriendelijke manier, omdat chemisch reinigen vaak niet meer is toegestaan vanwege nieuwe milieueisen.

Wanneer u uw gevel wilt laten reinigen, dan dienen de voegen van uw woning nog wel in een goede staat te zijn. Wanneer wij namelijk onder hoge druk uw gevel gaan reinigen, dan zullen reeds loszittende voegen er namelijk worden uitgespoten. Natuurlijk kunnen wij ook uw voegwerk herstellen of zelfs volledige gevelrenovatie uitvoeren indien dit nodig mocht zijn. Hiervoor werken we samen met vakspecialisten uit de regio! Dus ook voor uw gevelrenovatie in de regio Twente kunt u bij Sanitize terecht!

Een overzicht van onze diensten:

  • Dakpanreiniging
  • Dakgoten ledigen en controleren
  • Reiniging van uw gevelbeplating
  • Glasbewassing
  • Terrasreiniging
mobile image

Boei en geveldelen reinigen

Boeiboorden en boeidelen zijn het beschermende materiaal dat aan de buitenkant van een dakgoot of aan een muur of gebouw is bevestigd. Bij boeidelen of boeiboorden wordt bij de meeste huizen en gebouwen gebruik gemaakt van houtwerk of kunststof. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigt met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw woning of gebouw weer een frisse, schone uitstraling.

Wanneer de boeiboorden of boeidelen van hout zijn, kan in veel gevallen het schilderwerk met 1,5 of zelfs 2 jaar worden uitgesteld. Boeidelen of boeiboorden laten schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, ieder type ondergrond vergt zijn eigen reinigingsmiddel. Daarnaast biedt Sanitize op bijna alle ondergronden een unieke nabehandeling aan. Waarmee een beschermende laag wordt aangebracht welke het vervuilproces vertraagd.

Gevel Chemische reiniging of zandstralen?

Naast chemisch reinigen kunt u er ook voor kiezen om uw huis te laten zandstralen. Door uw gevel te zandstralen zal de toplaag van de stenen worden geschuurd, waardoor het vuil verdwijnt en uw gevel er weer als nieuw uit gaat zien. Een andere mogelijkheid is om uw gevel onder hoge druk te reinigen. Hoge druk reiniging wordt overigens ook gebruikt bij het verwijderen van verf op de gevel.

Mail ons Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging

De kosten voor het reinigen van uw gevel zijn van verschillende factoren afhankelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende factoren: de grootte van de te reinigen gevel, de vervuilingsgraad, de detaillering van de gevel, de bereikbaarheid (begane grond of verdieping) en de manier waarop u de gevel wilt laten reinigen.

Kwaliteit voor een goede prijs

Schoonmaakwerk is vakwerk. Daarom werkt Sanitize uitsluitend met betrouwbare en deskundige medewerkers die hun vak serieus nemen. Bij ons werken enthousiaste specialisten die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen. Onze schoonmakers krijgen voor elk project duidelijke instructies, waardoor ze bij u geen tijd verliezen en direct aan de slag kunnen.