fbpx

Code verantwoordelijk marktgedrag

mobile image

Een betrokken en eerlijke organisatie

Een schoonmaakbranche met gezonde marktverhoudingen, waar niet prijs maar kwaliteit leidend is en waar schoonmakers met plezier naar hun werk gaan.

Sanitize schoonmaakbedrijf streeft naar een schoonmaakbranche met gezonde marktverhoudingen, waar niet prijs maar kwaliteit leidend is en waar schoonmakers met plezier naar hun werk gaan. Zij zijn immers het kapitaal van onze organisatie. En hoe prettiger medewerkers zich op hun werkplek voelen, hoe hoger de geleverde kwaliteit is.

Wij zijn er van overtuigd dat het leveren van die hoogwaardige kwaliteit verder gaat dan alleen goed schoonmaken. Het betekent ook zorg dragen voor reëele verwachtingen bij opdrachtgevers en open en transparant zijn over onze werkwijze. Maar het voornaamste is dat we investeren in mensen, hen mogelijkheden bieden om te groeien en waardering uitspreken.

Sanitize zorgt goed voor haar medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier bij ons werken en zich ontwikkelen in hun vakgebied. Onze schoonmakers werken op een professionele manier samen met klanten en collega’s en zijn zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheid. Sanitize schoonmaakbedrijf is dan ook een groot voorvechter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Bedrijven die deze code ondertekenen, zeggen toe zich in te zetten voor een gezonde branche waar mensen tot hun recht komen. Onze betrokken en eerlijkheid zijn de basis voor een langdurige relatie zowel met onze medewerkers als onze relaties.