Overzicht SOP (Sanitize Online Portal) ® is een uniek en in eigen beheer ontwikkeld kwaliteits en contactsysteem. Met dit online systeem heeft u 24/7 op overzichtelijke wijze inzicht in de status van het schoonmaakonderhoud, vooral praktisch en efficiënt indien u meerdere bedrijfspanden bij Sanitize in onderhoud geeft. Alle informatie over gemaakte afspraken met betrekking tot het schoonmaakonderhoud en een actueel overzicht van de kwaliteitscontroles en werkprogramma`s vindt u hier terug. Alles geordend per locatie. Efficiënte en innovatieve dienstverlening dat resulteert in gedegen kwaliteitsmanagement. Kwaliteitscontroles Kwaliteitscontroles worden periodiek, onaangekondigd en desgewenst in overleg de klant met behulp van een smartphone uitgevoerd. Per ruimte worden alle te controleren punten beoordeeld. Per ruimte worden alle te controleren punten beoordeeld en gecontroleerd op de overeengekomen kwaliteit van de schoonmaak. De rapportages worden verzonden naar de opdrachtgever (contactpersoon). Dit biedt ruimte aan de contactpersoon om op een later moment digitaal de rapportage te beoordelen. Het is hier tevens mogelijk om feedback te geven. Dit wordt gelijk doorgegeven aan de projectleidster en managementteam. . Hiermee garanderen we optimale kwaliteitsbewaking.