Vanaf 1 januari is het OSB-Keurmerk een feit, het keurmerk dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld brengt.  Sanitize  is trots dat zij het OSB-Keurmerk heeft behaald! Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. Veel kwalitatieve bedrijven in onze branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Voor die bedrijven introduceert OSB vanaf 1 januari 2013 het OSB-Keurmerk. Een nieuw label, exclusief voor organisaties die onze branche waardig zijn. Zo heeft iedereen voortaan zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Inmiddels kunnen wij u met gepaste trots mededelen dat de audit voor de NEN 4400-1 norm, de controle voor de code van verantwoord marktgedrag en de daarbij horende specifieke OSB eisen met succes zijn afgerond. Dat bewijst dat u bij Sanitize Schoonmaakbedrijf op een uitstekende prijs-/prestatieverhouding kunt (blijven) rekenen.