Is Sanitize een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf?

Schoonmaakmiddelen zijn altijd in meer of mindere mate milieubelastend; dat is inherent aan hun werking. Toch is het mogelijk om de milieubelasting te minimaliseren en milieurisico’s voor te zijn. Bij de selectie van een schoonmaakbedrijf is het dan ook goed om te vragen naar het milieubeleid van het schoonmaakbedrijf. Binnen het ondernemingsbeleid van Sanitize neemt de zorg voor het milieu een belangrijke plaats in. Logisch, want het milieu heeft een enorme invloed op de kwaliteit van leven en werken. Onze aandacht voor het milieu blijkt uit ons beleid op het gebied van selectie en inkoop van schoonmaakproducten, toepassing en gebruik van schoonmaakproducten, opslag en transport, omgang met verpakkingsafval, gescheiden afvalinzameling, energiebeheersing. Als klant van Sanitize bent u dan ook altijd verzekerd van een schone werkomgeving met een minimale belasting van het milieu. Wij vertellen u graag meer over ons milieubeleid.

[contentblock id=7 img=php.png]